Met Linux Mint van ’19 naar ’20

We gaan van 19 naar 20. Niet alleen in de jaartelling maar ook met de ontwikkeling van Linux Mint.

Bij de overstap naar een nieuw decennium wil ik iedereen bedanken voor de hulp en inzet naar verbeteringen van Linux Mint dat wij gratis mogen gebruiken.
In het bijzonder gaat mijn dank uit naar het Linux Mint team onder leiding van Clem, met medewerking van vele vrijwilligers, voor ons een prachtig systeem hebben ontwikkeld en naar verbeteringen en vernieuwingen blijven zoeken. Een donatie aan dat team wordt zeer gewaardeerd en bevordert de stabiliteit van de ontwikkelingen.
Niet minder dank ik onze systeem beheerder Linprofs die het ons mogelijk maakt om onze hobby en kennis met elkaar te delen in een taal die we verstaan, de veiligheid daarvan op het hoogste niveau te houden en dat allemaal zonder daarvoor kosten in rekening te brengen.
Niet te vergeten de vele vrijwilligers die hulp bieden bij het beantwoorden van vragen over Linux Mint.

U mag trots zijn op Uw werk en hulp.

In de afgelopen 10 jaar is er veel gebeurd en is Linux Mint gegroeid naar een eenvoudig te gebruiken doch volwaardig systeem dat door beginners zeer snel kan worden beheerst en ook voor het bedrijfsleven bruikbaar is.
In het nieuwe decennium zal de wereld sneller dan voorheen veranderen door de snelle ontwikkelingen in de automatisering. Niet alleen onze behoefte aan genot en gemak zal daarvan kunnen profiteren, maar ook de internetcriminaliteit zal er gebruik van maken. Wat de gevolgen daarvan zullen zijn weet niemand. Ongetwijfeld zal meer op de veiligheid van de systemen moeten worden gelet.

Mijn wens is dat iedereen een betere tijd te gemoed gaat. Hierbij denk ik niet zozeer aan financieel welzijn, maar in het bijzonder op sociaal niveau.
Mijn advies is:
– Verander minstens een maal per jaar de wachtwoorden.
Geef nooit wachtwoorden, inlogcodes, e-mail adressen, bankgegevens of andere priv├ę gegevens aan anderen. Een betrouwbaar contact zal er nooit om vragen, op geen enkele manier.

Een prettige jaarwisseling en een voorspoedig 2020.

Posted by:

Joan

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (required):

Back to Top