Alle Linux Mint 17.2 versies

Uit de gebruiksaanwijzing van Rafaela Cinnamon

Alle Linux Mint 17.2 Rafaela edities zijn goedgekeurd.

Een editie is een versie van Linux Mint die is aangepast aan bepaalde behoeften. Er is een Engelstalige beschrijving van de Cinnamon editie. Deze nieuwe edities zijn vanaf 16 juli 2015 beschikbare en worden tot 2019 ondersteund.
De Linux Mint Rafaela edities zijn:
• Cinnamon (De meest uitgebreide versie)
• Mate (Minder uitgebreid en daardoor bredere inzetbaar)
• KDE (Een KDE grafische omgeving)
• Xfce (Eenvoudigste grafische omgeving)

Als u niet weet welke versie kan worden geïnstalleerd, kies dan de MATE editie. Deze is niet zo populair als het Cinnamon, maar inzetbaar op een breder scala hardware specificaties.

Opmerking: Als u van plan bent om Linux Mint te distribueren of commercieel te gebruik in landen als de Verenigde Staten
of Japan of als geen zekerheid over de octrooiwetgeving bestaat, moet u gebruik maken van de “No Codecs” installatie distributies.

Posted by:

Joan

2 Comments

 1. Cees de Melker -  26 juli 2015 - 13:52

  Hallo, ik heb verschillende dvd’s gedowload en gebrandt van de LMDE Betsy 64bit versies maar kan geen van alle installeren. De live versie start gewoon op, op de button drukken voor installatie komt het installatie scherm. Bij het invullen van mijn persoolijke gegevens gaat hewt allemaal goed maar als ik dan op de knop druk om verder te gaan bevriest het scherm en gebeurt er niets mee zowel de Cinnamon als de Mate versies hebben hetzelfde.Ik heb ook een 32bit versie geprobeerd maar loopt ook vast. Mijn computer is een Asus met een 6core AMD processor.
  Weet u misschien wat het probleem is?
  Bij voorbaat dank,
  Cees de Melker

  Beantwoorden
  • Joan -  29 juli 2015 - 08:41

   Beste demelkerc,

   Wij hebben geen Asus pc tot onze beschikking en kunnen dus niet controleren wat de oorzaak zou kunnen zijn.
   Op het Linux Mint forum zijn meer gebruikers met meer verschillende apparatuur die dat vast wel kunnen nabootsen en een oplossing kunnen vinden.

   Beantwoorden

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (required):

Back to Top