Linux-Mint-NL-forum vervolg

De nieuwe forumsoftware in geïnstalleerd.

Het is misschien even wennen. Het is moderner en er zijn wat meer knoppen in plaats van tekst om in het forum te navigeren.

Let even op het volgende:
Het is mogelijk dat het oude forum wordt geopend als men op een oude artikel-link van het LMNL-forum klikt met b.v. http://www.forum.linuxmintnl.nl/index.php.

Het nieuwe forum is wel gewoon te bereiken met de oude link http://forum.linuxmintnl.nl/

Posted by:

Joan

2 Comments

 1. Ad van Nes -  24 september 2019 - 21:00

  Sinds kort werk ik met Linux Mint 17. Maar ik heb mijn printer – Canon TS6050 – nog steeds kunnen gebruiken. Is daar geen driver voor die onder Mint draait?
  Het helpprogramma werkt zonder problemen tot de testafdruk, dan krijg ik een melding over iets met afdrukken (jammer dat “help” niet volledig nederlandstalig is!)
  Is hier iets aan te doen? Of moet ik steeds weer via mijn laptop met Windows 10 en het wisselen van kabeltjes bladzijden blijven printen?

  Beantwoorden
  • Maik -  26 september 2019 - 17:13

   Je reageert op een blogpost van 2016 en het blog is eigenlijk niet geschikt om ondersteuning bij problemen te bieden omdat niet iedereen hier alle reacties leest. Overigens wordt Linux Mint 17 geheel niet meer ondersteund, je kan nog wel gebruik maken van Mint 18 of 19.

   Voor hulp kan ik je aanraden het beste gebruik te maken van het forum.

   Beantwoorden

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (required):

Back to Top