Niet geplaatste reactie.

Er worden soms reacties geplaatst via een IP adres dat veelvuldig op spamlijsten voorkomt.

Ook al zijn deze reacties kennelijk realistisch en netjes geschreven, worden ze uit veiligheidsoverweging niet geplaatst en verwijderd als spam.

Posted by:

Joan

8 Comments

 1. Rico -  2 juni 2017 - 14:45

  “Ook al zijn deze reacties kennelijk realistisch en netjes geschreven, worden ze uit veiligheidsoverweging niet geplaatst en verwijderd als spam.”
  Zelden zo’n flauwekul argument gezien.

  Beantwoorden
 2. Joan -  3 juni 2017 - 00:08

  Wat betreft het niet plaatsen van bericht

  Om beveiligingsproblemen uit te sluiten worden, volgens de richtlijnen van de systeembeheerders, berichten met mogelijke toekomstige problemen niet geplaatst.
  Hieronder kan je onder anderen denken aan IP problemen, spammeldingen, vermelding van namen of persoonlijke gegevens van anderen, niet Linux Mint gerelateerde inhoud en ongewenst taalgebruik.

  Wij willen over niemand een oordeel vellen. Wij vermelden Linux Mint gerelateerde onderwerpen en zijn geen GeenStijl.

  Beantwoorden
 3. nahjo -  4 juni 2017 - 16:45

  ‘Om beveiligingsproblemen uit te sluiten worden, volgens de richtlijnen van de systeembeheerders, berichten met mogelijke toekomstige problemen niet geplaatst.’
  Vanwege mogelijke toekomstige problemen ?????
  Is ook flauwekul. Zeg dan vanwege mogelijke toekomstige problemen plaatsen we geen enkel bericht meer. Doe dan maar GeenStijl.

  Beantwoorden
  • Joan -  13 juni 2017 - 04:38

   Er kan niet op de geweigerde inhoud worden ingegaan omdat dat de privacy van personen kan schaden.
   De beheerders van de Linux Mint NL gemeenschap zijn er van overtuigd dat daarmee voldoende duidelijk is gemaakt waarom de publicatie is geweigerd.

   Verder vind ik het zelf “geen stijl” dat men deze site probeert te gebruiken om anderen van iets te beschuldigen waarvan wij niet kunnen controleren of de aantijgingen gerechtvaardigd zijn en van de auteur ook geen verdere uitleg hebben ontvangen. Het bedoelde bericht is ter controle aan alle betreffende beheerders voorgelegd en unaniem besloten om het bericht niet te plaatsen.

   Beantwoorden
   • nahjo -  13 juni 2017 - 18:20

    Kijk nu is het al een stuk helderder waar het nu eigenlijk om gaat.

    Persoonlijke ervaring is dat filtering op IP adressen nooit het beoogde doel zal halen en meestal onschuldige internetters treft.

    Beantwoorden
    • Joan -  13 juni 2017 - 21:56

     Beveiliging is permanent controleren op alle onderdelen die een bedreiging kunnen zijn voor een systeem, gebruikers en andere entiteiten die daardoor schade kunnen ondervinden.
     Er is niet één onderdeel meer of minder belangrijk dan een andere. Elk onderdeel heeft onze aandacht.

     Maatregelen tegen oneigenlijk gebruik kan onschuldigen treffen, dat kom je helaas op elk niveau in een samenleving tegen.

     Beantwoorden
   • Rico -  16 juni 2017 - 00:51

    Als je het over de coup hebt wat ik schreef, je hebt niet om verdere uitleg gevraagd. Bovendien was mijn bericht heel duidelijk.

    Beantwoorden
    • Joan -  16 juni 2017 - 01:24

     Het is niet onze taak om beschuldigingen te onderzoeken en zijn er ook niet nieuwsgierig naar. Hierboven is meer dan voldoende uitgelegd waarom jouw bericht niet is gepubliceerd.

     Mijn welgemeende advies:
     Stop met het verspreiden van dat soort berichten. Hier worden ze, in elk vergelijkbaar geval, niet geplaatst.

     Beantwoorden

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (required):

Back to Top